Veel gestelde vragen Abonnement Hoe kan ik een gebruiker verwijderen?

Hoe kan ik een gebruiker verwijderen?

Wanneer u, als beheerder van uw organisatie, niet langer wilt dat een medewerker gebruik maakt van Unite kunt u de gebruiker verwijderen. Wanneer u een gebruiker heeft verwijderd:

  • Kan hij of zij niet langer inloggen in Unite
  • Blijft zijn of haar naam wel zichtbaar bij uitgebrachte adviezen of geĆ¼ploade documenten.
  • De abonnementskosten worden bij de eerst volgende maand aangepast. Zie ook wisselen van abonnement.

Hoe verwijder ik een gebruiker ?

In het menu klikt u op het tandwiel.


Achter de naam van de betreffende gebruiker drukt u op verwijderen.

De gebruiker kan niet meer inloggen totdat u hem of haar opnieuw toevoegt.

Niet gevonden wat je zocht?

Mail ons Chat met ons