Adviseur, hoeveel gaat de vastgoedbelegger mogelijk meer betalen in Box 3?

Als adviseur die namens vastgoedbeleggers financieringen regelt, ben je ongetwijfeld op de hoogte van de recente veranderingen in Box 3 en de mogelijke gevolgen hiervan voor jouw klanten. De veranderingen in Box 3 kunnen immers een behoorlijke impact hebben op de extra belastingen die vastgoedbeleggers moeten betalen. Maak gebruik van tools van Unite zodat jij je klant direct inzicht geeft over de gevolgen in zijn portefeuille.

09-02-2023 Voogd Finance-donker

Het is belangrijk dat je inzicht kunt geven aan je klanten over de veranderingen en de gevolgen voor hun financiële situatie. Maar hoe doe je dat precies? En welke tools kun je hierbij gebruiken? Wij houden het simpel.

Volledig inzicht op basis van één adres

Het analyserapport dat wij genereren is gebaseerd op slechts één adres uit de portefeuille van de vastgoedbelegger en laat direct zien welke extra belastingen de vastgoedbelegger kan verwachten op basis van de nieuwe Box 3 regels. Zo kun jij als adviseur de vastgoedbelegger snel en eenvoudig inzicht geven wat de veranderingen voor hem of haar betekenen.

Wij helpen je bij het eerste rapport

Wij laten jou zien hoe eenvoudig je het rapport kunt aanvragen. Vervolgens kun je het voor jouw klant inzichtelijk maken voor de hele vastgoedportefeuille.  Zo kun je jouw klanten op een heldere en transparante manier informeren over de gevolgen van de Box 3 veranderingen en de financiële situatie. En het mooiste van alles: de software van Unite maakt een compleet overzicht!

Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog een gesprek of voorbeeldrapport aan. Het is tijd om actie te ondernemen voor jouw klant en te adviseren over de vastgoedstrategie op basis van deze nieuwe ontwikkelingen.