Nieuws Unite stelt platform beschikbaar voor productontwikkeling

Unite stelt platform beschikbaar voor productontwikkeling

4 augustus 2021 | door Marc

Dit artikel delen

visual_schatkamer_web

Geldverstrekkers wijzigen hun producten regelmatig: lagere rentes, aangepaste stedenlijsten, nieuwe risicoklassen, grotere aflossingsvrije delen en voordelen op duurzame woningen. Bij Unite volgen we deze wijzigingen op de voet en worden ze direct doorgevoerd in onze software. Onze adviseurs mogen immers van ons verwachten dat ze met de meest recente en accurate tarieven werken.

De architectuur achter deze software maakt het mogelijk om grote hoeveelheden profielen door te rekenen tegen de tarieven van de Nederlandse buy-to-let geldverstrekkers.

Unite Appartement Benchmark 1.0
Op basis van 10.000 profielen heeft Unite een benchmark rapport met de prestaties van de Nederlandse geldverstrekkers opgesteld. Periodiek wordt deze doorgerekend om te zien of er verschuivingen zijn binnen de Nederlandse markt qua rentes en maandelijkse lasten.

Gebruik ons platform voor productontwikkeling
Naast onze benchmark rapporten heeft Unite de mogelijkheid om maatwerk rapporten te maken waarbij Unite periodiek uw eigen lijst met profielen doorrekent. Concept-producten of productaanpassingen kunnen ook worden meegenomen in de benchmark.

Benieuwd naar Unite Appartement Benchmark 1.0 of naar onze maatwerk oplossingen? Neem contact met mij op en ik denk graag mee over hoe we ons platform voor u kunnen inzetten.

Marc Mathijssen
Software Developer
marc@unite.nlLinkedIn